+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Rekreační středisko Skalka Recenzje

Ocena hotelu

73%
Dobrze

by 8 reviews

  • Personel

    70%
  • Czystość

    78%
  • Wyposażenie

    70%
  • Komfort

    70%
  • Cena

    78%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina ze starszym dzieckiem
Sortuj według:
Show:

Anonim

para, 9.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
44 %
  • Pěkné okolní prostředí.

  • Špína na pokoji i na chodbě, prastaré vybavení, členky personálu se hádaly. Paní kuchařka je ale fajn. Připadali jsme si jako v nějakém socialistickém ubytovacím zařízení. Ubytovatel se nejvíc staral, zda jsme vše zaplatili.

Personál
6
Služby
6
Čistota
2
Komfort
4
Cena/kvalita
4

František

grupa przyjaciół, 2.6.2017

Opava Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Klid v chatě a pohodový personál.

  • Nemám co vytknout.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Oto Malíšek

podróżujący w pojedynkę, 29.9.2016

Konice Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Iva Coufalová

para, 9.10.2010

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • Ubytování skromné ale moc útulné vřele doporučuji však co se týká služeb nebyli moc dobré správce neotvíral ani restauraci posílal nás do jiné restaurace...

Personál
0
Služby
5
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Rudolf Chrobák

podróżujący w pojedynkę, 16.7.2010

Čeština

  • Cena ogólna
48 %
  • Mé hodnocení vyplívá z toho , že co se týče pana šefa tak mu nemohu nic vytknout .Vžy zdvořilý a usměvavý.Co se týče obsluhy u stánku tam bych také nic nevytýkal, ale co se týče zbytku personálu bych dal i nulu , protože si Vás vůbec nevšímají mluví velmi vulgárně /sprostě/ i před hosty.Jinak je to velice pěkné místo co se týče krajiny a umístění. Pěkná dovolená pro nenáročné klienty

Personál
2
Služby
6
Čistota
5
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Anonim

dorośli, 9.8.2009

Čeština

  • Cena ogólna
26 %
  • Cekali jsme lepsi pobyt.nevedeli jsme ani kdo je obsluha a kdo majitel.pokoje byly v hroznem stavu.prosklene dvere do pokoje nas zaskocily nejvic.no urcite uz tam nikdy nepojedeme.nedoporucuji nikomu.

Personál
1
Služby
1
Čistota
5
Komfort
1
Cena/kvalita
5

Vladka Hudecová

rodzina z małym dzieckiem, 5.7.2009

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Byli jsme velmi spokojeni,pěkné prostředí,čisto a pořádek máme 4 leté dítě ,které bylo velmi spokojené. Jídlo nemělo chybu. A vůbec vše bylo super a skvělé. Moc všem doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

1245706606

podróżujący w pojedynkę, 22.6.2009

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.