+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Rekreační středisko Skalka Bewertungen

Hotelbewertung

73%
Gut

by 8 reviews

  • Personal

    70%
  • Sauberkeit

    78%
  • Ausstattung

    70%
  • Komfort

    70%
  • Preis-leistungverhältnis

    78%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit Kindern
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Älteres Paar, 9.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
44 %
  • Pěkné okolní prostředí.

  • Špína na pokoji i na chodbě, prastaré vybavení, členky personálu se hádaly. Paní kuchařka je ale fajn. Připadali jsme si jako v nějakém socialistickém ubytovacím zařízení. Ubytovatel se nejvíc staral, zda jsme vše zaplatili.

Personál
6
Služby
6
Čistota
2
Komfort
4
Cena/kvalita
4

František

Gruppe von Freunden, 2.6.2017

Opava Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Klid v chatě a pohodový personál.

  • Nemám co vytknout.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Oto Malíšek

Einzelreisende, 29.9.2016

Konice Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Iva Coufalová

Älteres Paar, 9.10.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Ubytování skromné ale moc útulné vřele doporučuji však co se týká služeb nebyli moc dobré správce neotvíral ani restauraci posílal nás do jiné restaurace...

Personál
0
Služby
5
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Rudolf Chrobák

Einzelreisende, 16.7.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
48 %
  • Mé hodnocení vyplívá z toho , že co se týče pana šefa tak mu nemohu nic vytknout .Vžy zdvořilý a usměvavý.Co se týče obsluhy u stánku tam bych také nic nevytýkal, ale co se týče zbytku personálu bych dal i nulu , protože si Vás vůbec nevšímají mluví velmi vulgárně /sprostě/ i před hosty.Jinak je to velice pěkné místo co se týče krajiny a umístění. Pěkná dovolená pro nenáročné klienty

Personál
2
Služby
6
Čistota
5
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Anonymus

Junges Paar, 9.8.2009

Čeština

  • Gesamtbewertung
26 %
  • Cekali jsme lepsi pobyt.nevedeli jsme ani kdo je obsluha a kdo majitel.pokoje byly v hroznem stavu.prosklene dvere do pokoje nas zaskocily nejvic.no urcite uz tam nikdy nepojedeme.nedoporucuji nikomu.

Personál
1
Služby
1
Čistota
5
Komfort
1
Cena/kvalita
5

Vladka Hudecová

Familie mit kleinen Kindern, 5.7.2009

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Byli jsme velmi spokojeni,pěkné prostředí,čisto a pořádek máme 4 leté dítě ,které bylo velmi spokojené. Jídlo nemělo chybu. A vůbec vše bylo super a skvělé. Moc všem doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

1245706606

Einzelreisende, 22.6.2009

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.