+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Rekreační středisko Skalka Bewertungen

Hotelbewertung

73%
Gut

von 8 Bewertungen

  • Personal

    70%
  • Sauberkeit

    78%
  • Ausstattung

    70%
  • Komfort

    70%
  • Preis-Leistungverhältnis

    78%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit älteren Kindern
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Älteres Paar, 9.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
44 %
  • Pěkné okolní prostředí.

  • Špína na pokoji i na chodbě, prastaré vybavení, členky personálu se hádaly. Paní kuchařka je ale fajn. Připadali jsme si jako v nějakém socialistickém ubytovacím zařízení. Ubytovatel se nejvíc staral, zda jsme vše zaplatili.

Personál
6
Služby
6
Čistota
2
Komfort
4
Cena/kvalita
4

František

Gruppe von Freunden, 2.6.2017

Opava Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Klid v chatě a pohodový personál.

  • Nemám co vytknout.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Oto Malíšek

Einzelreisender, 29.9.2016

Konice Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Iva Coufalová

Älteres Paar, 9.10.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Ubytování skromné ale moc útulné vřele doporučuji však co se týká služeb nebyli moc dobré správce neotvíral ani restauraci posílal nás do jiné restaurace...

Personál
0
Služby
5
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Rudolf Chrobák

Einzelreisender, 16.7.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
48 %
  • Mé hodnocení vyplívá z toho , že co se týče pana šefa tak mu nemohu nic vytknout .Vžy zdvořilý a usměvavý.Co se týče obsluhy u stánku tam bych také nic nevytýkal, ale co se týče zbytku personálu bych dal i nulu , protože si Vás vůbec nevšímají mluví velmi vulgárně /sprostě/ i před hosty.Jinak je to velice pěkné místo co se týče krajiny a umístění. Pěkná dovolená pro nenáročné klienty

Personál
2
Služby
6
Čistota
5
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Anonym

Junges Paar, 9.8.2009

Čeština

  • Gesamtbewertung
26 %
  • Cekali jsme lepsi pobyt.nevedeli jsme ani kdo je obsluha a kdo majitel.pokoje byly v hroznem stavu.prosklene dvere do pokoje nas zaskocily nejvic.no urcite uz tam nikdy nepojedeme.nedoporucuji nikomu.

Personál
1
Služby
1
Čistota
5
Komfort
1
Cena/kvalita
5

Vladka Hudecová

Familie mit kleinen Kindern, 5.7.2009

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Byli jsme velmi spokojeni,pěkné prostředí,čisto a pořádek máme 4 leté dítě ,které bylo velmi spokojené. Jídlo nemělo chybu. A vůbec vše bylo super a skvělé. Moc všem doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

1245706606

Einzelreisender, 22.6.2009

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.