+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Rekreační středisko Skalka Отзывы

рейтинг отеля

73%
хороший

by 8 reviews

  • Персонал

    70%
  • Чистота

    78%
  • Оборудование

    70%
  • Комфорт

    70%
  • Соотношение цена / качество

    78%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Семья со взрослыми детьми
Сортировать по:
Show:

Anonym

Пожилые пары, 9.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
44 %
  • Pěkné okolní prostředí.

  • Špína na pokoji i na chodbě, prastaré vybavení, členky personálu se hádaly. Paní kuchařka je ale fajn. Připadali jsme si jako v nějakém socialistickém ubytovacím zařízení. Ubytovatel se nejvíc staral, zda jsme vše zaplatili.

Personál
6
Služby
6
Čistota
2
Komfort
4
Cena/kvalita
4

František

Группы друзей, 2.6.2017

Opava Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Klid v chatě a pohodový personál.

  • Nemám co vytknout.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Oto Malíšek

одинокий путешественник, 29.9.2016

Konice Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Iva Coufalová

Пожилые пары, 9.10.2010

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • Ubytování skromné ale moc útulné vřele doporučuji však co se týká služeb nebyli moc dobré správce neotvíral ani restauraci posílal nás do jiné restaurace...

Personál
0
Služby
5
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Rudolf Chrobák

одинокий путешественник, 16.7.2010

Čeština

  • Overall rating
48 %
  • Mé hodnocení vyplívá z toho , že co se týče pana šefa tak mu nemohu nic vytknout .Vžy zdvořilý a usměvavý.Co se týče obsluhy u stánku tam bych také nic nevytýkal, ale co se týče zbytku personálu bych dal i nulu , protože si Vás vůbec nevšímají mluví velmi vulgárně /sprostě/ i před hosty.Jinak je to velice pěkné místo co se týče krajiny a umístění. Pěkná dovolená pro nenáročné klienty

Personál
2
Služby
6
Čistota
5
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Anonym

Молодая пара, 9.8.2009

Čeština

  • Overall rating
26 %
  • Cekali jsme lepsi pobyt.nevedeli jsme ani kdo je obsluha a kdo majitel.pokoje byly v hroznem stavu.prosklene dvere do pokoje nas zaskocily nejvic.no urcite uz tam nikdy nepojedeme.nedoporucuji nikomu.

Personál
1
Služby
1
Čistota
5
Komfort
1
Cena/kvalita
5

Vladka Hudecová

Семья с маленькими детьми, 5.7.2009

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Byli jsme velmi spokojeni,pěkné prostředí,čisto a pořádek máme 4 leté dítě ,které bylo velmi spokojené. Jídlo nemělo chybu. A vůbec vše bylo super a skvělé. Moc všem doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

1245706606

одинокий путешественник, 22.6.2009

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.